ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάντζαρης: «Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει αύριο» (video)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε τον προσεχή ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία και τον «do or die» χαρακτήρα της αναμέτρησης.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΟΚ, ο 26χρονος γκαρντ ανέφερε: «Είναι λίγο πρωτόγνωρη κατάσταση. Εμείς οι παλιοί πρέπει να βάλουμε τους νέους στο κλίμα για ένα do or die παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει άυριο και αν θέλουμε να νικήσουμε, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Σχετικά με το τί πρέπει να κάνει η Εθνική απέναντι στους Κροάτες, τόνισε: «Πρέπει σίγουρα να περιορίσουμε τα επιθετικά τους ατού, όπως είναι ο Μπογκντάνοβιτς και ο Σάριτς. Επίσης πρέπει να κάνουμε ένα παρόμοιο ημίχρονο όπως αυτό με το Μεξικό, για να τρέξουμε και να παίξουμε άμυνα ώστε να έχουμε μεγάλη τύχη».

Παράλληλα, ο «Μάντζα» έστειλε και μήνυμα στους Έλληνες: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και τις ευχές του. Τον νιώθουμε δίπλα μας και μπορώ να υποσχεθώ πως αύριο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να περάσουμε στον τελικό και να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα».

To Top