ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαντζάρης: “Περήφανος που αγωνίζομαι στον Αρη”

Ο Γιάννης Μαντζάρης μίλησε για τον Άρη, την πορεία επιστροφής του στη Σούπερ λίγκα, αλλά και την περιοχή που μεγάλωσε την Περαία.

Διαβάστε τι είπε στο thermaikos-sports.gr από την Περαία με αγάπη:

-Γιάννη, ξεκινήσαμε μια καινούρια προσπάθεια εδώ στην περιοχή μας, με το thermaikos-sports.gr και εσύ είσαι γέννημα-θρέμμα του Θερμαϊκού…

“ Η περιοχή μας, είναι μια άκρως αθλητική περιοχή και αυτό αποδεικνύεται από το πλήθος των ομάδων που διαθέτει. Επομένως, χρειάζεται ενημέρωση επί των θεμάτων αυτών και άρα η προσπάθειά σας είναι καλοδεχούμενη”

-Τι λείπει από τον Θερμαϊκό, ώστε να έχει μια ομάδα στις εθνικές κατηγορίες;

“Λείπουν οι παράγοντες. Διότι, υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό για να στηρίξει μια σοβαρή προσπάθεια προς τα εμπρός, όμως απουσιάζει ο άνθρωπος που θα δώσει την ώθηση. Δεν υπάρχει, λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος που θα αναλάβει να βάλει κάποια χρήματα, προκειμένου να ανεβάσει μια ομάδα σε υψηλή κατηγορία. Νομίζω πως θα ήταν ένα εγχείρημα που θα έβρισκε απήχηση, γιατί η περιοχή το ζητά”.

-Θεωρείς, δηλαδή, άδικο για τον Θερμαϊκό να μην εκπροσωπείται πουθενά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο;

“ Βέβαια είναι άδικο και πρώτα απ΄ όλα για τον κόσμο. Υπάρχουν εγκαταστάσεις, υπάρχουν οι φίλαθλοι, αλλά και οι ομάδες που να μπορούν να υποστηρίξουν μια τέτοια κίνηση. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΝΕ έχει την ιστορία, όπως και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας. Αρα η ιστορία, δείχνει το δρόμο…”.

-Στον Αρη τι γίνεται;

“ Ο Αρης αναγεννιέται απ΄ τις στάχτες του αυτη τη στιγμή! Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στη θέση του και σε λίγο καιρό εκεί θα βρίσκεται”

-Εσύ είσαι έτοιμος να βάλεις για τα καλά τα κιτρινόμαυρα γάντια και να κάνεις περήφανη την Περαία;

“Το θέλω απο μικρό παιδί και όταν θέλεις κάτι τόσο πολύ, συνήθως το πετυχαίνεις. Ελπίζω να συμβεί και με μένα αυτό. Πάνω απ΄όλα όμως είμαι περήφανος που αγωνίζομαι στον Αρη! Εχω στόχους με την ομάδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά”.

 

To Top