ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: Έχει πάρει τον… αέρα του Παναθηναϊκού – Τρεις νίκες με Άρη, επιτυχίες με Πανιώνιο, Πανθρακικό

Έχει πάρει τον… αέρα του Παναθηναϊκού ο Άκης Μάντζιος, όπως φαίνεται. Τρεις νίκες με Άρη, επιτυχίες με Πανιώνιο, Πανθρακικό πριν το χθεσινό “τρίποντο” με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τρεις νίκες με τον Άρη

Επί των ημερών του στον πάγκο του Άρη, έγραψε τρεις νίκες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκ των οποίων μάλιστα τις δύο μέσα στην Αθήνα. Στις 4 Οκτωβρίου 2020 και μόλις στο δεύτερο του ματς στο τιμόνι των «κιτρίνων», με γκολ του Μαντσίνι ο Άρης νίκησε 1-0 κι… απέδρασε με το «τρίποντο» από το ΟΑΚΑ.

Στις 18 Απριλίου 2021 με τέρματα των Μάνου και Mατέο Γκαρσία ο Άρης επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 με γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο Άρης νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι νίκες με Πανιώνιο

Κι ως τεχνικός του Πανιωνίου ο Άκης Μάντζιος έχει να θυμάται σπουδαίες επιτυχίες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019 η ομάδα της Νέας Σμύρνης με γκολ των Σπιριντόνοβιτς και Σταυρόπουλου, «εκτέλεσε» (2-0) τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη με φόντο την πλατεία.

Στις 11 Ιανουαρίου 2012 ο Πανιώνιος μετά από ματς – θρίλερ νίκησε 4-3 στα πέναλτι στη Νέα Σμύρνη τους «πράσινους» και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου.

Το «διπλό» με τον Πανθρακικό
Στις 20 Οκτωβρίου 2013 ο Πανθρακικός του Μάντζιου, στήνει…σημαία στη Λεωφόρο. Με γκολ των Ζεκίνια και Ρομέου νικάει 2-1 τον Παναθηναϊκό και παίρνει ένα σπουδαίο «διπλό».

To Top