ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Έχουμε το πάνω χέρι, αλλά δεν χαλαρώνουμε, σοβαροί στη ρεβάνς”

O Άκης Μάντζιος μιλώντας στη συνέντευξη τύπου στάθηκε στην ανάγκη σοβαρότητας και εγρήγορσης όλης της ομάδας.

Όπως είπε αρχικά:

“Είναι ένα πάρα πολύ καλό σκορ αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να χαλαρώνεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο παιχνίδι αλλά έχουμε το πάνω χέρι”.

Για την εικόνα της ομάδας: “Δεν με ικανοποίησε το πρώτο ημίχρονο από πλευράς ρυθμού και έντασης που ήθελα να έχουμε. Όταν έχεις βέβαια μία μαζική άμυνα σε χαμηλά μέτρα, απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και κίνηση χωρίς τη μπάλα. Δεν τα είχαμε, παρά μόνο κάποια ξεσπάσματα. Αν εξαιρέσουμε τις φάσεις με Μορόν και Φεράρι, δεν είχαμε κάτι άλλο. Στο δεύτερο η ομάδα ήταν καλύτερη. Έβγαλε περισσότερη ενέργεια, είχε κλασσικές φάσεις. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Είμαστε κοντά στον στόχο μας”.

Δεν έκρυψε ότι είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες του στη διάρκεια του αγώνα: “Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βρεις σκορ νωρίς. Στη ρεβάνς θέλαμε να αποφορτίσουμε πολλά παιδιά. Η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη, έχοντας και άλλα ματς μπροστά μας. Χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση. Κάποια παιδιά είναι φορτωμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν θέλαμε να πάμε να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση με βασικούς και να τους επιβαρύνουμε πριν τις Σέρρες”.

Για την επίθεση στη σύζυγο του Σταύρου Μάνταλου: “Καταδικαστέο από όλους. Πολλά πράγματα έχουν ξεφύγει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει τοξικότητα και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο”.

 

To Top