ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: «Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε»

Ο Άκης Μάντζιος ήταν σίγουρος πως ο Άρης θα αντιδράσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και αυτή η σιγουριά του επιβεβαιώθηκε στο Αλκαζάρ.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια. Ήταν μια νίκη αρκετά δύσκολη. Το ζητούμενο ήταν ότι θέλαμε να αντιδράσουμε. Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε! Μας στενοχώρησε η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας επηρέασε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, δουλέψαμε καλά, μπήκαμε στις συνθήκες του αγώνα, ανταποκριθήκαμε καλά στο παιχνίδι της Λάρισας, κάναμε τα γκολ, είχαμε κι άλλες φάσεις, είχε και η ΑΕΛ.

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά σε τρεις μέρες έχουμε ένα ακόμα εξίσου σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι (με τον Ατρόμητο)”.

Ρωτήθηκε για την επίδοση του Άρη εκτός έδρας με μηδέν γκολ παθητικό και απάντησε: “Δεν κοιτάμε στατιστικά, ούτε νούμερα. Μας ενδιαφέρει να παίζει καλά η ομάδα, να παίρνει νίκες και να χτίζει χαρακτήρα. Χαμηλά το κεφάλι, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν δεν τα παλέψεις, δεν τα ιδρώσεις, δεν θα πάρεις αυτό που δικαιούσε”.

Ρωτήθηκε τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι και απάντησε: “Πολλά κρατάμε. Τη σοβαρότητα,την πειθαρχία και τη προσαρμογή στο παιχνίδι της Λάρισας. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να προσαρμόζεται μια ομάδα στο παιχνίδι του αντιπάλου”.

To Top