ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Ήταν δύσκολη βδομάδα, ήμασταν διαβασμένοι για τον ΠΑΟΚ, δεν με επηρεάζει η πίεση» (video)

Το περιπετειώδες 0-1 επί του ΠΑΟΚ αποτέλεσε τη 200ή εκτός έδρας νίκη του Άρη σε επίπεδο κορυφαίας κατηγορίας, αλλά και την 24η νίκη σε 51 αγώνες υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου, ο οποίος μίλησε ζωντανά στον «Κόσμο των Σπορ» λίγο νωρίτερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τα επεισόδια στο φινάλε και πως τα βίωσε ο ίδιος: «Κοιτάξτε άκουσα τις απόψεις του κόσμου, νομίζω πως όλοι οι υγιείς φίλαθλοι έχουν την ίδια άποψη. Δεν είναι ωραίο να γίνονται επεισόδια στη χώρα μας. Δε θα τοποθετηθώ περισσότερο όσον αφορά τα επεισόδια».

Αναφορικά με το πλάνο του Άρη για το ντέρμπι: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω πως για εμάς ήταν μια εβδομάδα που δουλέψαμε πάρα πολύ για να μην έχουμε αρνητικές σκέψεις και να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα. Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι δύσκολο μερικές φορές, γιατί και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Όταν έρχεται ένα αποτέλεσμα σκληρό για εμάς, να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φάνηκε ότι προετοιμαστήκαμε καλά, ότι αφήσαμε πίσω μας και ψυχολογικά σωματικά και πνευματικά το προηγούμενο παιχνίδι και επικεντρωθήκαμε στο πως θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ.

Τώρα τακτικά, δεν μπορούμε να αναλύσουμε στη κάμερα νομίζω όμως ότι ήμασταν απόλυτα διαβασμένοι και προετοιμασμένοι. Κάθε προπονητικό τιμ κάνει την δική του ανάλυση για τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου, νομίζω πως υπερτερήσαμε σε αυτό το κομμάτι στο χθεσινό παιχνίδι».

Για την αλλαγή εντυπώσεων: «Νομίζω πως είναι ένα συχνό φαινόμενο ειδικά στην Ελλάδα και ειδικά για Έλληνα προπονητή. Εγώ έχω την τύχη να είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, υπάρχουν απαιτήσεις και μεγάλη πίεση. Δεν επηρεάζομαι, με απασχολεί να εξελίσσεται η ομάδα και να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει όταν τα δικαιούται».

Για το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ: «Σίγουρα ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάτι που μας ενδιαφέρει απόλυτα. θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που είναι φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Όπως βλέπουμε και στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Έχει μικρύνει η ψαλίδα με τις “μικρότερες” ομάδες, έχουν ενισχυθεί όλες και οι λεγόμενοι μεγάλοι έχουν απώλειες βαθμών. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε σε εμάς».

Δείτε το βίντεο:

 

To Top