ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Βγάζει συσσωρευμένη κόπωση η ομάδα”

Ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για ένα παιχνίδι, που ήταν μοιρασμένο, ενώ μίλησε για συσσωρευμένη κόπωση των ποδοσφαιριστών του Άρη.  

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: “Μία σημαντική νίκη με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι και στο δεύτερο η Κηφισιά. Το πήγε στις μεγάλες μπάλες, στη δύναμη και αυτή την περίοδο δεν είμαστε σε επίπεδο να ανταπεξέλθουμε σε πολύ υψηλό βαθμό”, σχολίασε αρχικά και απάντησε σχετικά με τον Φαμπιάνο ότι, “θα δούμε… Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Γλίστρησε στο γήπεδο. Μπορεί να έχει κάποια διάταση. Οπότε αναγκαστήκαμε να παίξουμε με πολλές εσωτερικές αλλαγές και με τον Οντουμπάζιο στα στόπερ. Είχε παίξει τη θέση το καλοκαίρι”.

Ακολουθεί ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο, όπου ο Μάντζιος περιμένει σοβαρότητα παρά το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού. “Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Υπάρχει σκορ ασφαλείας αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός και συγκεντρωμένος”

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων αρκέστηκε να σχολιάσει για τα μεταγραφικά: “Τη δεδομένη στιγμή δεν έχω κάποια ενημέρωση”.

Για το κατά πόσο τα ματς Κυπέλλου μπορεί να επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας ,ο Μάντζιος απάντησε: “Είναι μεγάλη ευκαιρία και το θέλουν. Δεν χαλαρώνουν όμως οι παίκτες. Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση. Οκτώ ματς μέσα στον Ιανουάριο. Δεν μπορείς να είσαι καλά σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να το διαχειριστούμε όπως μπορούμε”.

Ο Έλληνας τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει και την ουσιαστική εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος… σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. “Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Το έδειξε και στην πρώτη θητεία του στον Άρη. Θέλει χρόνο., Δεν είναι ακόμα έτοιμος για πολλά λεπτά, οπότε χρειάζεται σωστή διαχείριση για να κάνει τη διαφορά”.

To Top