ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Γνωρίζω τη δυναμική του Άρη και τις απαιτήσεις, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα» (video)

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Απόστολος Μάντζιος ως προπονητής του Άρη ανέφερε πως στόχος είναι να βελτιωθεί η ομάδα, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα από τη νέα αυτή θέση.

Αρχικά είπε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επιστρέφω από άλλο πόστο, γνωρίζω τον οργανισμό Άρης, τη δυναμική της ομάδας και τις απαιτήσεις. Να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Για το 2Χ2 στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στην Ευρώπη: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις πίσω, πρέπει να προχωράς. Τα παιδιά αντέδρασαν στον Βόλο, πήραν μια σημαντική νίκη και πιστεύω θα είναι πιο ήρεμη η βδομάδα αυτή. Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα για να είμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το ρόστερ και τι θέλει να αλλάξει: «Ο Άρης έχει αρκετά καλό και ποιοτικό ρόστερ, όμως έχουν αλλάξει πρόσωπα και υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες. Δε θέλω να πω για τι θα αλλάξουμε αλλά να το παρουσιάσουμε με τη δουλειά και μέσα στα παιχνίδια. Η ομάδα έχει να βελτιώσει πράγματα και για αυτό θα δουλέψουμε».

Για τον κόσμο του Άρη: «Είναι απαιτητικός αλλά και δίκαιος ο κόσμος του Άρη και είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα, θα δώσουμε τα πάντα».

To Top