ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Δεν υπήρξε οδηγία να μείνει πίσω η ομάδα” (video)

Ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στη συνέντευξή Τύπου του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, εστίασε κυρίως στην εικόνα της ομάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο και στα λάθη που έγιναν για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης.

Όπως ανέφερε: “Βρήκαμε το γκολ, είχαμε πλήρη έλεγχο του αγώνα και δεν απειληθήκαμε. προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα γκολ αλλά δεν το βρήκαμε. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς ο Πανσερραϊκός πήγε σε μεγάλες μπάλες, μας πίεσε και δεχθήκαμε γκολ από ακόμη μία σέντρα. Δεν αντιμετωπίσαμε καλά τη φάση… Το λεπτό που δέχεται το γκολ είναι δύσκολο αλλά δυστυχώς έγινε. Δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε ώστε να φτάσουμε σε μία νίκη που δικαιούμασταν”

Για το ότι ο Άρης έμεινε αρκετά πίσω σε μεγάλο κομμάτι του δεύτερου μέρους: “Δεν υπάρχει οδηγία να μείνει η ομάδα. Πάντα θέλουμε να είμαστε μπροστά. Είχαμε προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, κρατήσαμε τη μπάλα. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπήρχε εντολή να μείνουμε πίσω. Ο αντίπαλος έπαιζε με δύο σεντερ φορ και πήγε σε μεγάλες μπάλες. Δεν δεχθήκαμε φάσεις παρά την πίεσή τους. Ηταν λάθος η αντίδρασή μας στο φινάλε”.

To Top