ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Είμαστε υποχρεωμένοι για το κύπελλο, αφουγκραζόμαστε τη δίψα και τη θέληση του κόσμου” (videos)

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην επιστροφή του Άρη και του κόσμου του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ μίλησε για το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Κάναμε μία σημαντική και δίκαιη νίκη. Ειδικά μετά από τόσο καιρό που επανήλθαμε στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας. Μας έλειψε όλο αυτό το συναίσθημα και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας. Ήμασταν καλύτερη σε όλο το ματς. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε πιο γρήγορα ένα δεύτερο γκολ αλλά ήρθε έστω και στο τέλος. Ένα σημαντικό τρίποντο, με κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο”..

Για τη χρησιμοποίηση του Βέλεθ στο κέντρο: “Νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλός και σήμερα. Ο Ζουλ είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει αλλά έλειπε αρκετό καιρό. Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά είναι υγιή, να μην έχουμε τραυματισμούς. Ολη τη χρονιά οι τραυματισμοί μας έχουν δυσκολέψει. Παιχνίδι με παιχνίδι και ειδικά τώρα με διαδοχικά ματς μπροστά μας, θα πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους”.

Για τα γκολ των επιθετικών του: “Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα… Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, καλοί σκόρερ, επαγγελματίες και μετά από καιρό ο Άρης έχει δύο εξαιρετικά σέντερ φορ. Φτάσαμε Φλεβάρη βέβαια… Ο Λόρεν ήταν καιρό μόνος του, έκανε υπερπροσπάθεια. Βαφτίζαμε δεύτερο φορ κάποιον άλλον. Ο Καρίμ όμως θα μας βοηθήσει πολύ περισσότερο”.

Για τον Μάνου Γκαρθία και την ικανοποίηση του είπε: “Ε νομίζω φαίνεται… Δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο. Ηταν μία μεγάλη απώλεια για την ομάδα. Θέλει ακόμα τον χρόνο του αλλά εβδομάδα με εβδομάδα δείχνει την ποιότητά του. Ίσως σήμερα να μην τους πήγε το παιχνίδι. Βρήκαμε όμως κάθετο παιχνίδι από τον Γκαρθία και τον Νταρίντα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουν ακόμα καλύτεροι”.

Για τη διαχείριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο: “Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε. Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει πολύ και εδώ που φτάσαμε είναι προτεραιότητα για εμάς, για να πάμε σε έναν τελικό μετά από 14 χρόνια και να πάρουμε έναν τίτλο. Αφουγκραζόμαστε τη δίψα και τη θέληση”.

To Top