ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, o Άρης πρέπει να μπει στα πλέι οφ” (video)

Για την επόμενη δύσκολη μέρα του Άρη μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας μίλησε ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων μίλησε στα κανάλια της Nova και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Λαμία, στην επόμενη ημέρα, αλλά και στο πως μπορεί να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε όλα όσα είπε ο Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τον αποκλεισμό από τη Λαμία: «Ήταν ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα για μας. Ένας αποκλεισμός σ’ έναν θεσμό στον οποίον θέλαμε να φτάσουμε μέχρι τέλους και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Δεν τα καταφέραμε. Τα δύο παιχνίδια ήταν διαφορετικά καθώς στο πρώτο θεωρώ ότι ήμασταν καλοί για 60-65 λεπτά, με ευκαιρίες αλλά όχι γκολ. Στο δεύτερο παιχνίδι η εικόνα μας ήταν καλύτερη για 120 λεπτά, χάσαμε δύο πέναλτι, πολλές ευκαιρίες και δεν βρήκαμε το γκολ».

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου: «Η εικόνα μας και η γενική μας παρουσία ήταν πολύ καλύτερη και τα 120 λεπτά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Όπως ξέρετε χάσαμε δύο πέναλτι, και δεν καταφέραμε να βρούμε το γκολ».

Για την κακή περίοδο που περνάει η ομάδα: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα μας αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, να αντιδράσουμε γιατί δεν μπορούμε να μένουμε πίσω όσο απογοητευτικός και σκληρός κι αν είναι ένας αποκλεισμός».

Για τη συνέχεια: «Η ομάδα πρέπει να μπει στα play off. Είναι κακός ο μήνας που διανύουμε αλλά αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι όταν είναι καλά μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Ας μην ξεχνάμε πως παίξαμε 120 λεπτά. Σίγουρα χρειάζεται και πνευματική ξεκούραση. Κάποια παιδιά είναι κουρασμένα αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε. Ο Παναιτωλικός είναι φορμαρισμένος τελευταία και είναι μια καλή ομάδα».

Για το αν θα υπάρξουν προσθήκες: «Γίνονται διαπραγματεύσεις. Όπως έχουμε πει η ομάδα θα μπορέσει να ενισχύσει το υπάρχον υλικό. Όταν είναι κάτι σίγουρο θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ».

Για το αν υπάρχουν απουσίες: «Είναι η δεύτερη μέρα μετά το παιχνίδι και έχουμε κάποια προβλήματα. Το Σάββατο θα έχουμε καλύτερη εικόνα για τους τραυματίες».

To Top