ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάντζιος: «Η άνοδος με ενδιαφέρει, όχι το αήττητο»

O Άκης Μάντζιος μίλησε για την νίκη που πέτυχε ο Απόλλωνας και εμφανίστηκε ικανοποιημένος εν όψει και των τριών αγώνων που ακολουθούν με Λαμία (εκτός), Τρίκαλα (εντός) και Άρη (εκτός). Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα ματς που έρχονται και τόνισε πως προσωπικά δεν τον ενδιαφέρει το αήττητο, αλλά η επίτευξη του στόχου της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ελευσίνα:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για τον μεγάλο στόχο που έχουμε για να βρεθεί η ομάδα εκεί που ανήκει, στη σούπερ λίγκα. Ήμασταν κατά κράτος κυρίαρχοι και η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι ότι τέτοια παιχνίδια τα αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα και αυτό είναι που μου αρέσει στην ομάδα μου. Όχι μόνο ότι κερδίσαμε την Ελευσίνα, αλλά πόσο σοβαρά μπήκαμε από την αρχή του παιχνιδιού. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει με πολύ κλειστή άμυνα. Έτσι όπως έγινε, με κάθετες μπαλιές, με πλευροκοπήσεις είχαμε πλουραλισμό στο κομμάτι το επιθετικό και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι και διπλάσιο, είχαμε πολλές τελικές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος, αλλά πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος και πήραμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και για το παιχνίδι στη Λαμία. Πάμε στην τελική ευθεία και θέλουμε να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε. Δεν με ενδιαφέρει το αήττητο, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βγει η ομάδα, να ανέβει κατηγορία».

To Top