ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Η νίκη δίνει ηρεμία! Μέχρι πέντε μεταγραφές στη συνέχεια” (video)

Ο Άκης Μάντζιος επέστρεψε στον Άρη μετά από περίπου 1,5 χρόνο και μίλησε στη συνέντευξη τύπο τόσο για το νικηφόρο αποτέλεσμα, όσο και για την δουλειά που απαιτείται, εν μέσω και μεταγραφικής ενίσχυσης.

Όπως ανέφερε αρχικά:

“Κάναμε μια σημαντική νίκη, που θα δώσει ηρεμία. Μια νίκη που θα δώσει αυτοπεποίθηση. Σε γενικές γραμμές είχαμε αρκετά καλά πράγματα, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Θέλουμε δουλειά σε πολλά κομμάτια. Υπήρχε πίεση στην ομάδα, θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει η διακοπή, να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, για τη βοήθεια του σήμερα” σημείωσε αρχικά.

Για το που θα εστιάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες: “Έχουμε πολύ δουλειά, σε πολλά κομμάτια. Τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό.”

Για τις μεταγραφικές κινήσεις στη συνέχεια: Κινούμαστε για τέσσερις μεταγραφές, ίσως και πέντε. Θέλω όμως σήμερα να πω για τη σημασία του παιχνιδιού. Εϊναι καινούργια ομάδα. Υπάρχουν 4-5 από τον προπέρσινο κορμό.”

Για την επιλογή του Σαμόρα στο βασικό σχήμα: “Κάναμε τρεις προπονήσεις. Θέλει δουλειά τακτικά, αλλά έχει αρκετά καλά στοιχεία. Δικαιωματικά πήρε τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα”

To Top