ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Θέλουμε να κερδίσουμε στα Γιάννενα για να μπούμε στα πλέι οφ” (video)

Μονόδρομος είναι η νίκη στα Γιάννενα για τον Άρη με αντίπαλο τον ΠΑΣ. Όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία και με το γεγονός της αφαίρεσης των 6 βαθμών, με τους κιτρινόμαυρους να περιμένουν για θετική έκβαση και επιστροφή τους την επόμενη εβδομάδα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου καλείται να φύγει με το διπλό από μία δύσκολη έδρα.

Ο Άκης Μάντζιος σχολίασε στη Nova την αξία της ενδεχόμενης νίκης των κιτρινόμαυρων σε αυτή την αναμέτρηση.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε ακόμη στον τρόπο που περιμένει να αντιμετωπίσουν οι μπλε τους κιτρινόμαυρους στους “Ζωσιμάδες”, όπως και το τι πρέπει να κάνει η δική του ομάδα για να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα και να ανέβει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μάντζιος μίλησε ακόμη για την αγωνιστική, αλλά και την πνευματική κατάσταση, που βρίσκεται ο Άρης εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι κιτρινόμαυροι την ήττα που προηγήθηκε, εντός έδρας, από τον Βόλο, αλλά και στον τρόπο πού διαχειρίζονται σε καθημερινή βάση το σοκ της πρόσφατης δολοφονίας του 19χρονου φίλου της ομάδας, Άλκη Καμπανού.

Για να δείτε το βίντεο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top