ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Κάναμε κακό παιχνίδι, υπήρχε ψυχολογικό άδειασμα, περιμένουμε παίκτες στις μεταγραφές”

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην άσχημη εικόνα της ομάδας, ενώ παραδέχθηκε ότι αναμένει και ο ίδιος την ενίσχυση της.

Τα όσα είπε ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη τύπου:

“Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Φάνηκε η κούραση από τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά με την ΑΕΚ. Μας έλειπε το καθαρό μυαλό, κάναμε πολλά λάθη και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα”, δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, πηγαίνοντας αμέσως μετά και στο κομμάτι της διαιτησίας. “Να μην πω πάλι… Όσοι το είδαμε, διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ, μετά ήρθε το 0-2 και ήταν δύσκολο… Το πρόβλημα όμως ήταν η δική μας παρουσία σήμερα”.

Για την πνευματική κούραση των ποδοσφαιριστών είπε: “Θεωρώ ότι υπήρχε άδειασμα ψυχολογικά. Πολλά παιδιά δεν είχαν καθόλου ενέργεια και όπως είπα δεν μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι μετά το 0-2.”

Για τις απουσίες: “Μέρα με τη μέρα πηγαίναμε… Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Κουέστα είχε θέμα, ο Τζούρασεκ ανέβασε πυρετό και ο Μορόν ήταν εξουθενωμένος. Είχαμε σχεδιάσει τον χρόνο που έπρεπε να μοιράσουμε γιατί λείπει η φρεσκάδα από πολλούς παίκτες”.

Για τον Μάνου Γκαρθία: Σίγουρα είναι θετικό ότι επανέρχεται… Θετικό επίσης ότι είναι υγιής. Κάθε παιχνίδι που θα παίρνει θα είναι και καλύτερος”

Για το βαρύ πρόγραμμα: “Πρέπει να προχωράμε. Υπάρχουν συνεχόμενα ματς. Πολλά ματς και κάθε τρεις μέρες είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε. Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις την απαραίτητη φρεσκάδα”.

Τέλος για τα μεταγραφικά: “Αναμένουμε παίκτες…”

To Top