ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος και Τουμαζάτος έθεσαν ψηλότερα τον πήχη: Ευρωπαϊκή πορεία και στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα

Άκης Μάντζιος και Αγησίλαος Τουμαζάτος έδωσαν ένα πρώτο στίγμα για τη νέα χρονιά του Άρη και τους στόχους της ομάδας.

Στις ομιλίες τους στους παίκτες τόσο ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», όσο και ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισαν πως για τη νέα σεζόν οι στόχοι και οι απαιτήσεις παραμένουν σε υψηλά στάνταρ.

«Έχουμε υψηλούς στόχους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Τη νέα χρονιά υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες και οφείλουμε να ετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άκης Μάντζιος, ενώ ο Αγησίλαος Τουμαζάτος έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος, σημειώνοντας πως «ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του κλαμπ είναι να προχωρήσει φέτος  στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θέλουμε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να πάμε ακόμη ψηλότερα».

Πως μεταφράζονται τα λεγόμενα των δύο ανδρών; Ο Άρης έχει στόχο όχι μόνο να παραμείνει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, καθώς πέρσι τερμάτισε 3ος, αλλά να κοιτάξει και τις δύο πρώτες θέσεις, όπου βρέθηκε για τις περισσότερες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.

Όσον αφορά την Ευρώπη, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να προχωρήσουν όσο περισσότερο γίνεται στο Conference League, με τους ομίλους της νεότευκτης διοργάνωσης να φαντάζει ως τον πρώτο μεγάλο και σημαντικό στόχο της χρονιάς. Βέβαια, για να βρεθεί εκεί ο Άρης, θα πρέπει να περάσει δύο προκριματικούς γύρους και από τα πλέι οφ, δίνοντας συνολικά έξι αγώνες.

To Top