ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Καλό παιχνίδι απέναντι σε πιο έτοιμο αντίπαλο»

Ο Άκης Μάντζιος ήταν απολύτως ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στον τρίτο φιλικό αγώνα, προφανώς για τη νίκη επί της Λοκομοτίβ, αλλά κυρίως γιατί ό,τι δουλεύεται στις προπονήσεις, βγαίνει στα παιχνίδια.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη σημασία της πρώτης νίκης της σεζόν: «Έχουμε πει και για τα προηγούμενα παιχνίδια που κάναμε ότι ο στόχος ήταν άλλος. Σίγουρα θες να κερδίζεις κάθε παιχνίδι, ειδικά όταν είσαι μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Απλά ο πρωτεύον στόχος είναι πάντα άλλος τώρα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο. Είχαμε τακτική προσήλωση και ένταση στο παιχνίδι μας, κλέψαμε πολλές μπάλες, κάναμε τα γκολ, γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Κλείσαμε με νίκη το εννιαήμερο αυτό στην Αυστρία, με τα τρία φιλικά. Έχουμε δουλέψει καλά σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Είναι μια διαφορετική προετοιμασία, γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια της Αστάνα, οπότε κάνουμε κάποια πράγματα πιο γρήγορα απ’ ό,τι συνήθως και στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τον αριθμό αγώνων που θα τον κάνει να αισθάνεται σιγουριά όσον αφορά στην ετοιμότητα της ομάδας του πριν τα παιχνίδια με την Αστάνα: «Δε φτάνουν ούτε ένα ούτε δύο παιχνίδια, γιατί η Αστάνα βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο από εμάς. Θα αντιπαραθέσουμε άλλα πράγματα εμείς, που έχει η δική μας ομάδα και φυσικά θα παίξουμε με στόχο την πρόκριση».

Για τις επιστροφές ποδοσφαιριστών στη διάθεση του, αλλά και για τις σημερινές επιλογές του στην 11άδα: «Είναι σημαντικό να έχουμε επιστροφές. Και ο Ντάνιελ (σ.σ. Σούντγκρεν) είναι ένας παίκτης που αποτελεί μεγάλη μονάδα για την ομάδα μας. Ο Γιοχαν (σ.σ. Μπεναλουάν) πήρε περισσότερο χρόνο σε σχέση με τον Δέλη γιατί πρέπει να μοιράσουμε το χρόνο, τα ενενηντάλεπτα. Ο μικρός (Ασλανίδης) ήταν πολύ καλός νομίζω σήμερα, ο Τζέγκο επίσης παιρνει χρόνο, είναι σημαντικό που επιστρέφουν όλοι σιγά σιγά και μας δίνουν επιλογές».

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις του Άρη: «Έχουμε κάνει τις εισηγήσεις μας και περιμένουμε να έρθουν παίκτες που θα μας ενισχύσουν σημαντικά».

To Top