ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Κομβικός ο Γενάρης, μάχη μέχρι τέλους για τα πλέι οφ»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την επιστροφή του Άρη στη δράση.

“Έχουμε ταλαιπωρηθεί, είχαμε πολλά κρούσματα μέσα στην ομάδα. Πολλές οι διακοπές, θέλουμε παιχνίδια, να βρούμε τον ρυθμό μας. Κομβικός ο Γενάρης, μάχη μέχρι τέλους για τα πλέι οφ. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, σοβαροί κόντρα στον Απόλλωνα που παλεύει για την επιβίωση του” είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Άρη στη Nova.

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης και αν αντιμετωπίζει προβλήματα Covid:

«Σίγουρα έχουμε ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό. Είχαμε αρκετά κρούσματα σαν ομάδα. Νομίζω ότι όλο αυτό μας φέρνει προβλήματα στην καθημερινότητα μας. Όπως και η ακύρωση της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μας δημιούργησε πρόβλημα καθότι επιστρέψαμε μετά από διακοπή 15 ημερών, για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό και έπειτα ακολούθησαν ακόμα 10 μέρες χωρίς αγώνα. Νομίζω ότι θέλουμε παιχνίδια για να βρούμε τον ρυθμό μας και να έχουμε μια συνέχεια για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για το αν υπολογίζονται Λόπεθ-Ιτούρμπε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Ο Ιτούρμπε όχι, γιατί δεν είναι στο 100% για να μπορέσει να μας βοηθήσει. Ο Κριστιάν (σ.σ. Λόπεθ) αντιμετώπισε ένα πρόβλημα. Χθες προπονήθηκε και σήμερα θα δούμε στη τελευταία προπόνηση. Θεωρώ πως θα είναι μαζί μας».

Για την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε σοβαροί από την πρώτη στιγμή. Κάθε ομάδα δίνει τον δικό της αγώνα και ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που παλεύουν για την επιβίωση τους, αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον δύσκολο Ιανουάριο που έχει η ομάδα, με τις αρκετές αναμετρήσεις:

«Σίγουρα είναι ένας κομβικός μήνας γιατί είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια. Είναι παιχνίδια που είμαστε μέσα στον στόχο μας. Από εκεί και πέρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ξεκινάει ένας μήνας ως τα μέσα Φεβρουαρίου που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και το κυριότερο είναι να έχουμε όλα τα παιδιά με υγεία, γιατί τους έχουμε ανάγκη όλους. Θα πρέπει να μην έχουμε σχεδόν καμία απώλεια με τραυματισμό ή κορωνοϊό, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στον δύσκολο μήνα της».

Για ένα γκρουπ ομάδων που ψάχνουν την είσοδο στα πλέι οφ και αν αυτή η μάχη θα κρατήσει μέχρι το τέλος:

«Νομίζω πως μέχρι τέλος θα πηγαίνει έτσι. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων, αλλά υπάρχουν και παιχνίδια που είναι δύσκολα. Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να πει ότι καποιο παιχνίδι είναι δεδομένο. Πρέπει να είσαι σοβαρός και να διεκδικείς όλες τις αναμετρήσεις, εντός και εκτός».

Για το αν είναι ευχή του, το νέο έτος να απαλλαγούμε από τον κορωνοϊό και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα:

«Νομίζω πως λείπει από όλες τις ομάδες. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο δίνει θέαμα στον κόσμο. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Όλες οι ομάδες τον έχουν ανάγκη, πολύ περισσότερο εμείς».

Για να ακούσετε και να δείτε τις δηλώσεις ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top