ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Μας έλειψαν Μάνου και Βέλεθ – Υπάρχει μεγάλη πίεση για να πάμε στον τελικό” (videos)

O Άκης Μάντζιος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στη βοήθεια των Μάνου Γκαρθία και Βέλεθ και την προσμονή του τελικού.

Όπως είπε:

“Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα. Στις στατικές φάσεις στα πρώτα 15′, δεν είχαμε καλές αντιδράσεις. Αυτό που μετράει σε έναν ημιτελικό, είναι η νίκη. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο ματς μπροστά στον κόσμο μας. Κρατήσαμε την μπάλα, είχαμε τον έλεγχο και αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας, είναι το αποτέλεσμα. Υπάρχει μεγάλη πίεση για να πάμε στον τελικό. Περιμένουμε να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας, στο γήπεδό μας.

Ο Βέλεθ και ο Μάνου μας έλειψαν. Και ο Μάνου αλλά και ο Βέλεθ, ήταν πολύ καλοί σήμερα. Στην ομάδα υπάρχει κόπωση, σωματική και πνευματική. Ο μεγάλος στόχος είναι να πάμε στον τελικό. Θα ξεκουραστούμε μέχρι το Σάββατο και θα πάμε στο Περιστέρι για να νικήσουμε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Άρης ζει και αναπνέει για το Κύπελλο, είμαστε μεγάλη ομάδα. Ο αντίπαλος μας πίεσε σήμερα με αποτέλεσμα να δεχτούμε φάσεις. Είναι λογικό οι παίκτες μας να έχουν άγχος, τελευταία φορά που πήγαμε σε τελικό ήταν πριν 14 χρόνια και πριν 54 χρόνια πήραμε τον τελευταίο τίτλο”.

To Top