ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Να μείνουμε ενωμένοι, θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά, στόχος μας σε κάθε ματς η νίκη»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στα κανάλια Novasports για τη συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα και το αυριανό ματς κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: “Σίγουρα το αφήσαμε πίσω. Δεν έχουμε χρόνο ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες να μένουμε πίσω. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε άμεσα για το επόμενο παιχνίδι.  Έγιναν αρκετά λάθη τακτικά. Νομίζω και στις δύο περιπτώσεις στα γκολ δεν είχαμε καλή αμυντική αντίδραση. Μιλήσαμε με τα παιδιά, είπαμε τα λάθη που κάναμε και το αφήσαμε πίσω για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Λάρισα”.

Για το ματς με τη Λάρισα: “Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι φέτος. Η Λάρισα είναι καλή ομάδα και ίσως αδικείται από την βαθμολογία. Έχει γίνει και μία αλλαγή προπονητή. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αντίπαλο και να μπούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Νομίζω ότι είμαστε προετοιμασμένοι και ευελπιστούμε να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Για το τι πρέπει να προσέξουν: “Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η Λάρισα καίγεται για βαθμούς, είναι καλή ομάδα, θέλει προσοχή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά από εκεί και πέρα έχουμε τους δικούς μας στόχους και θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες”.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: “Έχουμε δύο προβλήματα και θα δούμε στην προπόνηση αν θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή. Δεν μένουμε εκεί. Έχει παίκτες η ομάδα και όποιο παιδί κληθεί να παίξει θέλουμε να δώσει το μέγιστο”.

Για την επαφή με την κορυφή: “Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Σίγουρα θα υπάρχουν και ήττες και καλές και κακές μέρες. Το βασικό είναι να μένουμε ενωμένοι. Δεν υπάρχει απογοήτευση. Υπάρχει στεναχώρια για τους βαθμούς. Στόχος μας το δάσος και όχι το δέντρο. Θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά. Από μόνο του το να υπηρετείς τον Άρη είναι ένα κίνητρο και στόχος μας σε κάθε ματς είναι η νίκη”.

To Top