ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα που μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη” (videos)

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στους δύσκολους αγώνες που είχε ο Άρης, ενώ έδωσε το στίγμα για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Κάναμε μία νίκη ουσίας. Ουσιαστικά κλειδώνουμε τα πλέι οφ. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να απελευθερωθούμε και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Κερδίσαμε έναν καλό αντίπαλο σε μία δύσκολη έδρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Μάντζιου.

Αναφερόμενος στη φάση του πέναλτι είπε: “Άμα ήταν, καλά έκανε και το έδωσε… Όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας δεν θα πω κάτι παραπάνω. Θέλω να τονίσω από την άλλη ότι κλείσαμε έναν κύκλο 13 αγώνων σε 1,5 μήνα. Εννέα εκτός έδρας και έξι συνεχόμενα… Σίγουρα η ομάδα σε πολλά κομμάτια του αγώνα έδειξε σημάδια κόπωσης. Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να φρεσκαριστούμε και να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια και τα ημιτελικά του Κυπέλλου με καλά αποτελέσματα και καλύτερη εικόνα”.

Για την ψυχολογία της ομάδας το τελευταίο διάστημα: “Η ψυχολογία μας είναι καλή όλο αυτό το διάστημα. Κάναμε καλά αποτελέσματα. Είναι μία καλή ομάδα, που μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Ξεκίνησε όμως διαφορετικά τη σεζόν, αλλάξαμε πάλι και καταλήγουμε να γίνουμε πάλι διαφορετική. Είχαμε αναποδιές, προβλήματα τραυματισμών, έλειπαν κομβικοί παίκτες. Φτάνοντας προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, πολλά παιδιά ήρθαν σε ένα καλύτερο επίπεδο. Όταν μπουν και αυτοί που μας λείπουν, θα γίνουμε καλύτερη ομάδα”.

Για τον Μπένετ τόνισε: “Είναι ένα παιδί 19 χρονών. Θέλει χρόνο. Του δίνουμε τη δυνατότητα να παίζει και περιμένουμε πολλά περισσότερα. Οταν είσαι σε μία καινούργια ομάδα και μία καινούργια χώρα, χρειάζεται προσαρμογή. Θεωρώ ότι έχει να δώσει αρκετά πράγματα”.

Για τη χρησιμοποίηση του Βέλεθ σε ρόλο χαφ και ως βασικό: “Με ικανοποίησε πάρα πολύ… Μας δίνει λύσεις σε μία θέση που η ομάδα ταλαιπωρείται από την αρχή της χρονιάς. Και αυτός έχει πάρει συνεχόμενα ματς. Έχασε τη φρεσκάδα του σήμερα από ένα σημείο και μετά. Για αυτό είναι σημαντικό να ξεκουραστεί η ομάδα για τη συνέχεια”.

Για τον Ανσαριφάρντ: “Πολύ καλός και ποιοτικός. Έχουμε δύο πολύ καλά σεντέρ φορ. Κάποια στιγμή ίσως παίξουν και μαζί. Περιμένουμε να μας βοηθήσει πάρα πολύ”.

To Top