Χωρίς κατηγορία

Μάντζιος: “Ο Άρης ομάδα με ιστορία και δυναμική, αλλά ταλαιπωρείται…”

Ο Άκης Μάντζιος θα βρεθεί την Κυριακή αντίπαλος στο δρόμο του Άρη, ως προπονητής της Κέρκυρας. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για το παιχνίδι αυτό και όχι μόνο…

«Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το παιχνίδι με τον Άρη. Είμαστε ομάδες που ταλαιπωρούνται και θέλει υπομονή. Ο Άρης έχει μεγάλη ιστορία είναι ομάδα με μεγάλη δυναμική. Ο κόσμος του έχει μάθει διαφορετικά αλλά θα πρέπει να συνηθίσουν το επίπεδο της ομάδας και να την στηρίξουν» είπε ο Μάντζιος μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

Για την εικόνα που δείχνει ο Άρης τόνισε: «Είχε διαφορετική εικόνα με ΌΦΗ, Πανιώνιο και διαφορετική με την ΆΕΚ. Θέλει χρόνο και υπομονή από όλους».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Άρη: «Σίγουρα πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: «Η νίκη του Πανθρακικού κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν η έκπληξη και ο Λεβαδειακός που βάση της εικόνας του δεν μπόρεσε να κερδίσει όλα τα άλλα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα. Πιστεύω πως από την μέση και κάτω οι ομάδες ψάχνονται, έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από τώρα».

To Top