ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Περιμένουμε τη διακοπή. Χρειαζόμαστε δουλειά”

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την απόδοση της ομάδας του και την απώλεια βαθμών.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

“Δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε γκολ. Είχαμε προϋποθέσεις, πλήρη κατοχή. Είχαμε συνδυασμούς. Στο Β’, κάτσαμε εντελώς. Ήταν παθητική η Κηφισιά, μας έλειπε και η ενέργεια. Είχαμε δύο μεγάλες φάσεις για να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Είναι κακό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τη διακοπή. Χρειαζόμαστε δουλειά”.

Για τη δουλειά ενόψει της διακοπής: “Δε θέλω να τα επαναλάβω σαν δικαιολογία. Η ομάδα θέλει δουλειά. Μπορείτε να το καταλάβετε και από την εικόνα.”

Για τις αλλαγές που έκανε: “Ο Σουλεϊμάνοφ ηρθε αργά, έπαιξε συνεχόμενα παιχνίδια, περισσότερα απ’ όσο έπρεπε.  Χρειαζόντουσαν κι άλλοι αλλά δεν είχαμε πολυτέλεια.”

Για την απόδοση του Νταρίντα: “Μπορεί να είναι σε κακή περίοδο. Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει στην ομάδα. Υπάρχουν στιγμές που μας βοηθάει πολύ στο παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης που απαγορεύεται να λείπει από την ομάδα, με δεδομένες τις απουσίες και τα προβλήματα που έχουμε. ‘Οπως ο Μάνου Γκαρθία και ο Τζούρασεκ.”

Για το πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία: “Περιμένω να δω πότε θα έρθει. Ίσως και την επόμενη εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο”.

Για τη μη χρησιμοποίηση του Πάβισιτς: “Τη δεδομένη στιγμή δε μπορεί να βοηθήσει σε αυτό που θέλω εγώ. Ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Και πριν έρθω εγώ, δεν έπαιζε.”

To Top