ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μυαλό μας στον Παναιτωλικό”

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε μεταξύ άλλων στις επιπλέον επιλογές που διαθέτει πλέον, η αξία των οποίων φάνηκε σήμερα σύμφωνα με τον ίδιο.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη στη συνέντευξη τύπου:

“Ήταν μία πολύ δίκαιη και σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο και με καλή ψυχολογία. Ίσως είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος, με πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Οταν είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα”.

Για τα νέα πρόσωπα: “Η αλήθεια είναι ότι ίσως με τόσες αλλαγές μπορεί να μην είχαμε καλή εικόνα ως ομάδα. Φαίνεται όμως πόσο έλειψαν από την ομάδα παίκτες όπως ο Σαβέριο ή ο Μάνου Γκαρθία. Ποτέ δεν είχαμε ένα διάστημα στο οποίο ήμασταν όλοι μαζί. Ολα τα παιδιά πλέον έχουν ενσωματωθεί στον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Σήμερα κάναμε πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Για την παρουσία του Μοντόγια στα χαφ: “Θα το δούμε. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Λείπουν δύο παιδιά, ο Βερστράτε και ο Ζουλ. Σήμερα μας βγήκε. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο ανάμεσα σε κάποια παιδιά. Είχα μέρες στο μυαλό μου τον Μοντόγια για τα χαφ”.

Για τη συμμετοχή των Ρόουζ και Φετφατζίδη που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά βασικοί και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις: “Θέλουν τον χρόνο τους. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα μας βοηθήσουν. Απλά επειδή διανύουμε μέρες με συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπόρεσαν να μπουν αμέσως στο κλίμα της ομάδας”.

“Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μυαλό μας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Τα καταφέραμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ. Θέλουμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο”.

To Top