ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος σε παίκτες: “Είμαστε κοντά, αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο μας! Θα τερματίσουμε 2οι, αξίζουμε την θέση αυτή”!

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης, της πρώτης ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Ο προπονητής του Άρη, μίλησε αρχικά, για την ήττα από την ΑΕΚ:

«Xάσαμε την ευκαιρία την Κυριακή να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για τη 2η θέση, αφού θα ξεφεύγαμε κι άλλο από τους ανταγωνιστές μας. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και υποπέσαμε σε λάθη που δεν επιτρέπονται για εμάς».

Eν συνεχεία, μίλησε για την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας στα πλέι οφ και εστίασε στα δύο άσχημα 45λεπτα: «Tα πρώτα ημίχρονα με Aστέρα και ΑΕΚ πρέπει να μας προβληματίσουν. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει το στόχο μας. Είμαστε κοντά αλλά δεν τον εξασφαλίσαμε ακόμη”.

Ολοκληρώνοντας, ξεκαθάρισε τι θέλει από τους παίκτες του: “Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία που είχαμε πριν από αυτά τα ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Απομένουν ακόμη επτά ματς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο και να μην χαλαρώσουμε. Η ήττα από την ΑΕΚ κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης. Η εμπιστοσύνη όλων προς την ομάδα και τις δυνατότητες της υπάρχει και εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε στη 2η θέση γιατί την αξίζουμε και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε μαζί εδώ και επτά μήνες»

To Top