ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Στον Άρη βάλαμε τις βάσεις για να πάει ψηλά”

Ο Άκης Μάντζιος μετά από 11 μήνες επέστρεψε στο Κλεάνθης Βικελίδης, χειροκροτήθηκε και περιέγραψε τα συναισθήματά του.

Όπως είπε στην συνέντευξη τύπου: «Αισθάνομαι πολύ ωραία γι’ αυτή την επιστροφή άσχετα που ήρθα σαν αντίπαλος. Δημιουργήσαμε αρκετά πράγματα, πετύχαμε εξίσου αρκετά σ’ αυτή τη διετία».

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι να νιώθεις και τις δύο αντιδράσεις καθώς έχει γνωρίσει και την άλλη όψη του κόσμου είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο ιδιαίτερα συναισθήματα. Σίγουρα ήταν ιδιαίτερο αυτό που ένιωσα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Άρη μέσα από την καριέρα μου. Τους ευχαριστώ για την υποδοχή, ήταν τιμητικό για μένα. Σε αυτά τα δύο χρόνια καταφέραμε πολλά. Η ομάδα απέκτησε τον σεβασμό όλων, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μην ξεχνάμε ότι κάναμε την καλύτερη πορεία των τελευταίων σαράντα χρόνων. Θεωρώ ότι βάλαμε τις βάσεις στην ομάδα ώστε να γίνει καλύτερη και πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες για να πάει πιο ψηλά».

Σχετικά με το παιχνίδι, ουσιαστικά στάθηκε στα δύο πρόσωπα της ομάδας του: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Δεν κρατούσαμε την μπάλα, ο Άρης είχε τον έλεγχο δίχως όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες. Νομίζω ότι στο δεύτερο ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Κάναμε 1-2 ευκαιρίες και είχαμε κι άλλες προϋποθέσεις. Ψάξαμε το γκολ, δεν το βρήκαμε και στο τέλος ο Άρης σκόραρε για 3η φορά. Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτε από αυτό το παιχνίδι».

To Top