Μάντζιος στον φακό του PRESSARIS: «Υπάρχει θετική εικόνα, δείξαμε πράγματα…»

Ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε την ικανοποίησή του από αυτά που είδε να κάνουν οι παίκτες του στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Δείτε τις δηλώσεις του όπως τις έκανε στον φακό του PRESSARIS.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRESSARIS.gr (@pressarisgr)

Νωρίτερα μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού είχε δηλώσει:

“Σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ καλή εικόνα, η ομάδα ξεκίνησε με πολλά νέα παιδιά. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο και δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τα παιδιά, αν και κάποιοι λόγω συνθηκών έπρεπε να παίξουν πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια, βγάλαμε ένταση και είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο απέναντί μας”.

Συνέχισε ο Μάντζιος τονίζονυας πως “είχαμε συνέχεια προπονήσεις, μας ενδιαφέρει σαφώς το παιχνίδι, αλλά τώρα βασικός σκοπός μας είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Ζητήσαμε να έχουμε δυνατά φιλικά”.

Για τις μεταγραφές είπε: “Θα κάνουμε ότι ειναι δυνατόν και η διοίκηση και ο πρόεδρος για να ενισχυθει η ομάδα και να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, έχουμε εμπιστοσύνη την ομάδα…”.

Για τον Ιζέτ Χαϊροβιτς και το ότι δεν τον χρησιμοποίησε: “Είναι πολύ νωρίς για να μπει, θέλουμε να μην έχουμε τραυματισμούς”.

To Top