ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε καλοί, όπως το πρώτο”

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στα λάθη της ομάδας του στο β’ ημίχρονο του αγώνα και στην κακή εικόνα συγκριτικά με το πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην συνέντευξη τύπου:

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Επιθετικοί με καλά τρεξίματα. Είχαμε φάσεις και για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε το ίδιο καλοί. Δεχθήκαμε πίεση από την ΑΕΚ. Κάναμε και 3 αναγκαστικές αλλαγές. Χάσαμε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ καίγεται, περιμέναμε την πίεση της. Δεν δημιουργήσαμε όμως και εμείς και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε μετά το 1-2. Δεν είχαμε χρόνο. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας μας δεν είναι η ίδια με το ματς στην OPAP Arena. Σαν ομάδα δεν είχαμε την ίδια ένταση στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο. »

Για τις αναγκαστικές αλλαγές: «O Βερστράτε είχε ένα θέμα και ζήτησε αλλαγή. Αλλά και ο Μορόν και ο Νταρίντα μου ζήτησαν αλλαγή. Δεν είναι κάτι που θα μας απασχολήσει για το παιχνίδι της Τετάρτης πάντως. »

Για τον Χουτεσιώτη: «Προέκυψε η ίωση του Χουλιάν. Κάτι που γνωρίζαμε από το προηγούμενο βράδυ. Ο Λευτέρης ήταν προετοιμασμένος για σήμερα. Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, εξαιρετικός χαρακτήρας και δουλεύει πάρα πολύ. Σήμερα απέδειξε πως μπορεί να τα πάει περίφημα και του αξίζουν συγχαρητήρια.»

Για την χρησιμοποίηση του Δεληζήση: “Ήταν κάτι που είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε από την αρχή, όταν ήρθε στην ομάδα. Αποφασίσαμε σήμερα να το κάνουμε. Έχει προσφέρει πολλά στον Άρη ο Γιώργος, ήταν χρόνια στην ομάδα. Ήταν ένα ευχαριστώ της ομάδας μας στον Γιώργο, αλλά και ένα ευχαριστώ του Γιώργου στην ομάδα.»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου”

O Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην… διαφορετική εικόνα του Άρη στα δύο ημίχρονα και τις επιλογές παικτών πίσω από τον Μορόν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου:

“Κακό αποτέλεσμα για εμάς σήμερα, που θα έλεγα ότι πάει πίσω τη προσπάθεια που κάναμε στο τελευταίο διάστημα. Σήμερα κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε τον αντίπαλο. Δεν κάναμε πολλές φάσεις αλλά μπήκαμε με διάθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου. Χάσαμε ηρεμία και οργάνωση. Κάναμε απίστευτα λάθη. Είναι αποτέλεσμα που μας απογοητεύει όλους”.

Για την εικόνα της ομάδας του μετά το 1-2: “Θα το δούμε και θα το αναλύσουμε. Δεχθήκαμε το γκολ νωρίς, είχαμε χρόνο να αγωνιστούμε ορθολογικά για να πάρουμε κάτι. Δεν είχαμε την ηρεμία και το πληρώσαμε.”

Για την χρησιμοποίηση πολλών παικτών πίσω από τον Μορόν και τη μη χρησιμοποίηση του Νταρίντα πιο ψηλά στο γήπεδο:

“Ακόμα τα παιδιά, όπως ο Τζούρασεκ, δεν είναι έτοιμα για να πάει ο Νταρίντα πιο ψηλά. Ο Νταρίντα από πίσω, βοηθάει και στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Πρέπει όλα τα παιδιά να έρθουν σε ένα καλό επίπεδο. Είναι δύσκολο όταν έχεις τραυματίες. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε να διορθώσουμε. Με τόσους πολλούς τραυματίες, είναι σαν να απαγορεύεται να έχουμε παίκτες σε κακή μέρα. Ζούμε με αυτό. Αυτό είναι το ρόστερ μας αυτή τη στιγμή, με τις απουσίες μας που μας δυσκολεύουν το έργο, όσο ψάχνουμε περισσότερες και κατάλληλες λύσεις.”

Για το πόσο θα επηρεαστεί η ψυχολογία μετά από αυτή την ήττα:

“Σίγουρα είναι κάτι που θα επηρεάσει εντός και εκτός αποδυτηρίων. Θα πρέπει να διορθώσουμε ό,τι πήγε λάθος ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι.”

To Top