ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: «Τρεις ομάδες της Super League ήθελαν τον Μπεν, θα βοηθήσει τον Άρη»

Ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, ο οποίος είχε τον Μοχάμεντ Μπεν στην ομάδα της Λιβαδειάς μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στο αν μπορεί να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στο “Μετρόπολις”:

 Η άποψή του για τον Μπεν: «Δουλέψαμε μαζί, συνεργαστήκαμε 6 μήνες τη σεζόν που τελείωσε. Πληροφορήθηκα τώρα ότι είναι κοντά στον Άρη. Είναι αρκετά καλός παίκτης. Το πέρασμά του από τη Βέροια οδήγησε τον Ολυμπιακό να τον πάρει. Στάθηκε άτυχος. Στη Λιβαδειά ήρθε να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε. Δεν ήταν ο ίδιος Μπεν με τη Βέροια. Από θέμα υγείας ήταν καλά, δεν είχε θέμα με το πόδι του. Όταν όμως κάνεις εγχείρηση στον χιαστό χρειάζεσαι ένα διάστημα για να επανέλθεις στο επίπεδο που ήσουν πριν».

Για τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν: «Με πήραν τρεις ομάδες της Super League να με ρωτήσουν για τον Μπεν. Δεν είχε ακουστεί κάτι για τον Άρη και περίμενα ότι θα συνεχίσει στη Super League. Δεν υπάρχει λόγος να πω ποιες είναι, απλά θα πω ότι τρεις ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Άρη αν τον αποκτήσει».

To Top