Μάντζιος: “Υποχρεωμένος ο Άρης για την νίκη – Ποιο είναι το όριο της παραμονής”

O προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος μεταξύ άλλων, μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον Π.Α.Ο.Κ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον focus fm 103,6:

Για το ντέρμπι μεταξύ Άρη και Π.Α.Ο.Κ.: Σίγουρα δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, αφού όλοι μας έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις δύο ομάδες να πρωταγωνιστούν και να βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αυτό δεν ισχύει φέτος, αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό, να βρίσκεται ο Άρης εδώ και δύο χρόνια σε τέτοια κατάσταση, ώστε να παλεύει για την παραμονή του. Ένα ντέρμπι όμως, είναι πάντα ντέρμπι. Έτσι, όσο η ομάδα του Άρη έχει μαθηματικές ελπίδες, είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το ‘’θαύμα’’ της παραμονής, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ.

Για το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται ένας ήρεμος άνθρωπος και προπονητής: Νομίζω πως όλη η πορεία μου είναι έτσι και αυτή είναι η άποψή μου. Μόνο με ηρεμία και χωρίς να προκαλείς μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου, ώστε να μπορέσεις και να καθιερωθείς και να έχεις διάρκεια στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Για το όριο της σωτηρίας: Στην αρχή της χρονιάς λέγαμε 34-35 βαθμούς. Πλέον υπάρχει πιθανότητα να πάει στους 36-37. Οι επόμενες δύο αγωνιστικές θα κρίνουν σίγουρα το όριο.

To Top