Μάντζιος: «Χαρούμενοι για το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι αναδεικνύεται κι ένα νέο πρόσωπο» (video)

Εντυπωσιακό πέρασμα του ανανεωμένου Άρη από το Αγρίνιο, με τους Θεσσαλονικείς να φεύγουν με το εντυπωσιακό 4-0 από το Αγρίνιο και την έδρα του Παναιτωλικού για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Άκης Μάντζιος, στάθηκε στις πολλές αλλαγές με τις οποίες και παρατάχθηκε απόψε ο Άρης, τονίζοντας πως το γεγονός πως σε κάθε ένα παιχνίδι ξεχωρίζει και κάποιος άλλος, διαφορετικός ποδοσφαιριστής, είναι κάτι σπουδαίο για τον ίδιο και τον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για την εμφάνιση και τη νίκη: «Ήταν σοβαρή και καλή. Έχουμε ξαναπεί ότι έχουμε μια καινούργια ομάδα και από καιρό έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια ενσωμάτωσης παικτών οι οποίοι είχαν μεγάλο διάστημα αποχής. Είχαμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα, σιγά σιγά επανέρχονται αυτά τα παιχνίδια και βλέπουμε ότι πλέον είμαστε καλύτεροι παιχνίδι σε παιχνίδι. Ακόμη και σε αυτά με τη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης όπου αυτοκτονήσαμε, αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη είχαμε καλή παρουσία και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει όλους τους βαθμούς. Σήμερα είδαμε πέντε νέα πρόσωπα κι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι είναι ότι σε κάθε παιχνίδι αναδεικνύεται κι ένα νέο πρόσωπο».

Για τα νέα πρόσωπα: «Ο Φατόρε γίνεται καλύτερος, ο Σαβέριο έλειπε για περίπου τέσσερις μήνες και τώρα μας δίνει πράγματα ενώ ο Μάνου Γκαρθία είναι ένας εκπληκτικός παίκτης ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Σήμερα θέλαμε να κάνουμε διαχείριση στον άξονα για να έχουμε όλους τους παίκτες φρέσκους στον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Αυτό ήταν το πλάνο μας, γι’ αυτό έγιναν και οι αλλαγές. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο».

To Top