ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Χωρίς τους -6, ίσως να μην είχα φύγει… Μεγάλη ομάδα ο Άρης με μεγάλες απαιτήσεις-Έχω προτεραιότητα το εξωτερικό” (video)

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Άκης Μάντζιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή ΜΠΑΛΑΤΖΑ με την Σοφία Αλατζά.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη έθεσε ως προτεραιότητα για τη συνέχεια της καριέρας του το εξωτερικό, ενώ σε μεγάλο μέρος της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στο διάστημα της παρουσίας του στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Έκανε μια… μίνι αναδρομή, αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του, στην πίεση που έχει μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης.

Κάνοντας μια αναδρομή για το διάστημα που κάθισε στον πάγκο του Άρη είπε: “Η πρώτη χρονιά ήταν εξαιρετική για την ομάδα μας. Ο Άρης έκανε την καλύτερή του πορεία μετά από 40 χρόνια, αλλά εγώ κρατάω άλλα πράγματα καθαρά ποδοσφαιρικά. Καταφέραμε κι ο Άρης με το 5ο μικρότερο μπάτζετ, να είναι ομάδα με ταυτότητα και να είναι μια μεγάλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Η δεύτερη χρονιά ήταν διαφορετική με τους -6 στην πλάτη υπήρχε πίεση από την αρχή. Αυτή η πίεση έφερνε και τα καλά αποτελέσματα όμως. Όποτε ήμασταν στα σχοινιά η ομάδα πάντα αντιδρούσε.

Από πλευράς μου προσπαθούσα να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν και να το πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι.

Όταν έφυγα από την ομάδα, μετά από μια βδομάδα η ομάδα πήρε τους βαθμούς πίσω οπότε ήταν εκεί που έπρεπε να είναι.  Αισθάνθηκα ικανοποίηση και χαρά που η ομάδα πήρε τους βαθμούς πίσω”.

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη: “Χάσαμε 2-0 στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πρόεδρος θεώρησε ότι έπρεπε να φύγω κι έτσι έγινε. Θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή ο πρόεδρος ίσως πιέστηκε και πήρε αυτή την απόφαση. Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε το -6 ίσως να μην είχα αποχωρήσει εκείνη τη στιγμή”.

Για τον Κώστα Μήτρογλου: Η ομάδα δεν ταίριαξε με τον Μήτρογλου. Ήταν ένας χαρισματικός σκόρερ, αλλά όχι εκείνη τη στιγμή και πάνω σε αυτό πόνταρε ο πρόεδρος και τον έφερε, αλλά από αυτό που έβλεπα ήταν ένας παίκτης που δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

To Top