ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Ψυχολογικό… μπουστάρισμα για το κύπελλο! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας”

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε ικανοποιημένος από τις αντιδράσεις των παικτών του Άρη στα περισσότερα διαστήματα του αγώνα.

Όπως είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Eγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ. Όπως εξελίχθηκε, το πρόσημο είναι θετικό για εμάς. Πήραμε έναν βαθμό… Υπήρχαν στιγμές που αντιδράσαμε καλά, ακόμα και μετά το 0-1. Γενικά ήταν ένα ανοικτό ματς, με εναλλαγές στο σκορ και καλό ρυθμό. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι πήραμε και ένα ψυχολογικό μπουστάρισμα μαζί με τον κόσμο, εν όψει του αγώνα στο Κύπελλο”.

Για τον τρόπο που κλείνει μία πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα: “Η αλήθεια αυτή είναι… Προσπαθούσαμε από την πλευρά μας να δίνουμε προτεραιότητα στα ματς του Κυπέλλου. Άλλες τα καταφέρναμε και άλλες όχι. Με το ματς της Τετάρτης κλείνει ένας κύκλος αγώνων back to back για δύο μήνες. Ολοι το περιμένουμε”.

Για τον λόγο που έγινε αλλαγή ο Ανσαριφάρντ στο ημίχρονο: “Ο Καρίμ είχε ένα πρόβλημα… Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Φαμπιάνο ήταν σχεδιασμένο να πάρει ένα ημίχρονο εν όψει Τετάρτης. Ο σχεδιασμός μας πήγε πολύ καλά. Ο Καρίμ θέλει τον χρόνο του… Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός χαρακτήρας. Οπως και ο Γιάννης (σ.σ. Φετφατζίδης). Είχε ένα καλό παιχνίδι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι”.

Για τον Φάμπιανο, ο οποίος έπαιξε ένα ημίχρονο: “Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Μας έλειψαν πολλά στοιχεία του. Μακάρι να είναι κοντά μας ως το τέλος της σεζόν”.

Για την παρουσία του κόσμου λέγοντας: “Εξαιρετικός. Είναι η δύναμη μας και τον ευχαριστούμε πολύ”

To Top