ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος on camera: “Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, τα παιδιά κάνουν μια τεράστια προσπάθεια” (video)

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την αντίδραση του Άρη και την ισοφάριση μετά το 2-0 χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση σα… νίκη!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Δεν θεώρησα σε κανένα σημείο του αγώνα ότι ήμασταν χειρότερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, για να χάνουμε με 2-0. Ο Ατρόμητος στην πρώτη φάση κέρδισε πέναλτι και στη δεύτερη πέτυχε γκολ. Δεν το παρατήσαμε, το πιστέψαμε, παρότι δεχθήκαμε δεύτερο γκολ και έγινε πιο δύσκολο. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, τα παιδιά κάνουν μια τεράστια προσπάθεια, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι τρίτο ματς σε επτά μέρες, σίγουρα αυτό έπαιξε ρόλο και γι’ αυτό αξίζουν ακόμα πιο πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά”.

Ο Μάντζιος πρόσθεσε πως “δεν πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι ακόμα και κι όταν δεχθήκαμε το 2-0. Σαφώς δυσκολεύουν τα παιχνίδια, αλλά η πίστη υπήρχε. Δεν το παρατήσαμε, πήραμε ένα βαθμό που για μένα είναι σα νίκη.

Υπήρχε κούραση, κυρίως ψυχολογική, αλλά προσπαθήσαμε όλοι από τον πάγκο να βοηθήσουμε την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας βοηθάει και για τη συνέχεια, αλλά ξέρετε πολύ καλά πως το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, τις ζεις λίγο και προχωράς. Σαν νίκη είναι σήμερα, κλείνουμε επτά μέρες με τρία παιχνίδια”.

To Top