ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος on camera: “Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, κανείς δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα” (video)

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα μπορούσε παρά να είναι περιχαρής από το σπουδαίο διπλό του Άρη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από τις πολλές που έχουμε κάνει αυτές τις 21 αγωνιστικές. Δεν θέλουμε να κάνουμε αρνητικές σκέψεις, πληρώσαμε με τον Αστέρα ότι δεν το είχαμε τελειώσει νωρίτερα, θα μπορούσαμε και σήμερα να το κλειδώσουμε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει νοοτροπία και χαρακτήρα. Παίζουμε για να κερδίζουμε, όχι για να μη χάσουμε! Άλλες φορές τα καταφέρνουμε, άλλες φορές όχι”.

Για το ότι ήταν κάπως εκνευρισμένος στον πάγκο όταν ο Άρης έχανε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο είπε: “Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσες κλασικές ευκαιρίες είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός, γιατί άλλες φορές το πληρώσαμε. Κάναμε, όμως, μια πολύ καλή εμφάνιση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι κυπέλλου ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να ξεκουραστούμε”.

Για το ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμα και οι επιθετικοί πίεσαν στην άμυνα σχολίασε: “Τα παιδιά δουλεύουν για την ομάδα, κανείς δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά, από την επίθεση. Υπάρχει μια ομάδα με 11 ποδοσφαιριστές… Ο Άρης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, παίζει για να κερδίζει, δεν αλλάζουμε το πλάνο μας όπου κι αν παίζουμε”.

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είπε: “Ήρθαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν αυτούς που ήδη υπάρχουν. Όλοι θέλουν τον χρόνο τους”.

To Top