ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάντζιος Vs Κόντης: Από πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι προπονητές

Ουκ ολίγες ιδιαιτερότητες έχει το σημερινό παιχνίδι του Άρη με το Βόλο.

Είναι το πρώτο που θα δώσουν με κόσμο οι γηπεδούχοι μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, επίσης στο παιχνίδι αυτό θα ντεμπουτάρει στον πάγκο του Βόλου ο Χρήστος Κόντης, ο τρίτος κατά προπονητής της ομάδας από τη Μαγνησία τη φετινή σεζόν, που μετά από 13 χρόνια στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αποφάσισε να απογαλακτιστεί και θα ακολουθήσει σόλο καριέρα με πρώτο εν Ελλάδι σταθμό την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου με τον οποίο συνεργάστηκε στον Πανιώνιο. Άμεσο συνεργάτη του θα έχει τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Στο ντεμπούτο του ο νέος προπονητής του Βόλου, θα βρει απέναντί του τον Άκη Μάντζιο με τον οποίο τον συνδέει ένα κοινό παρελθόν. Αμφότεροι έχουν υπάρξει συμπαίκτες στον Πανιώνιο τη σεζόν 2002-03 που ήταν και η τελευταία του προπονητή του Άρη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με την οποία έχει κάνει 173 συμμετοχές. Κατά σύμπτωση εκείνη τη σεζόν, πήγε στον Πανιώνιο και ο νεαρός τότε Αλέξανδρος Τζιόλης, ξεκινώντας μια καριέρα που τον έφερε αργότερα σε Παναθηναϊκό, Βέρντερ, Σιένα, Ρασίνγκ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ και ΠΑΟΚ.

Ο Πανιώνιος αποτελεί λοιπόν τον συνδετικό κρίκο των δυο ανδρών, αλλά και του Τζιόλη που αύριο θα βρεθούν αντίπαλοι, αυτή τη φορά ως προπονητές, γράφοντας μια όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία.

To Top