ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιoς: “Σoβαροί, πειθαρχημένοι και να αποφύγουμε τα λάθη για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τελευταίο παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό: “Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, την οποία θέλαμε. Είναι γεγονός ότι τώρα έχει ανάψει η μάχη για τη δεύτερη θέση, όμως, όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Έχουμε χρόνο ακόμη”.

Για το γεγονός ότι η εβδομάδα που τρέχει ήταν πιο χαλαρή για τον Άρη σε σχέση με τις προηγούμενες σαράντα ημέρες, που η ομάδα έδωσε 13 παιχνίδια σερί (δηλαδή, ένα ανά τρεις ημέρες) και πόσο βοήθησε αυτό στην ανασύνταξή της, εξήγησε ο Μάντζιος: “Έκλεισε ένας κύκλος συνεχών αγώνων. Πράγματι, ήταν ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα. Ήμασταν η ομάδα με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις, λόγω των ταξιδιών και των κακών συνθηκών που είχαμε σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια. Ξεκουραστήκαμε, όμως, αυτές τις ημέρες. Ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς, γιατί φρεσκαριστήκαμε”.

Κι όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, τόνισε: “Είμαστε σε καλή κατάσταση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμασταν χρόνο να ανασυνταχθούμε. Η εβδομάδα αυτή μας βοήθησε. Έχουμε τον Γκάμα εκτός λόγω τιμωρίας κι όσο για τους τραυματίες θα δούμε. Θα τους περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή”.

Πιο συγκεκριμένα, για το πώς προσεγγίζει ο Άρης την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”, δήλωσε: “Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Άλλο ήταν εκείνο που προηγήθηκε για το Κύπελλο, άλλα στοιχεία είχε. Μας έδειξε, όμως, κάποια πράγματα. Όπως ότι πρέπει να είμαστε απολύτως σοβαροί, πειθαρχημένοι και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε κυρίως στην άμυνα, για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό θέλουμε να παρουσιάσουμε απέναντι σε μια ομάδα με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ”.

To Top