Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να «κλέψει» τον Μαρτίνες από την Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μπει γερά στο παιχνίδι για τον Λισάντρο Μαρτίνες του Άγιαξ σύμφωνα με το «Athletic» και έχει ήδη αποκτήσει το… πάνω χέρι απέναντι στην Άρσεναλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά τη «σφήνα» που έκαναν στην Λυών για την απόκτηση του Μαλάσια, πάνε κάνουν το ίδιο πράγμα και στην Άρσεναλ έχοντας φτάσει πολύ κοντά στην μεταγραφή του Λισάντρο Μαρτίνες από τον Άγιαξ.

Οι «κανονιέρηδες» πριν λίγες μέρες κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση στον «αίαντα» για να τον πείσουν να πουλήσει τον 24χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό φτάνοντας τα 40 εκ. ευρώ με τους ιθύνοντες της ολλανδικής ομάδας να μην ικανοποιούνται από το ποσό αυτό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε κι αυτή γερά στο παιχνίδι για την απόκτησή του και μάλιστα, όπως τονίζει το «Athletic», είναι και σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άγιαξ χωρίς να αναφέρει ποσά. Φυσικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν και το πλεονέκτημα του Έρικ Τεν Χαχ, αφού ο νυν προπονητής τους είχε υπό τις οδηγίες του τον Λισάντρο Μαρτίνες για τρία χρόνια, όταν βρισκόταν στον πάγκο της ολλανδικής ομάδας. Κάπως έτσι, κατόρθωσαν ήδη από τις πρώτες κιόλας επαφές να ξεπεράσουν την Άρσεναλ στην κούρσα για την μεταγραφή του 24χρονου Αργεντινού.

To Top