ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: έτοιμη να τα… σκάσει χοντρά για τον Γκριεζμάν!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι έτοιμη να… αδειάσει τα ταμεία της για να τον αποκτήσει.

Αυτό, βέβαια, δεν αναμένεται να γίνει άμεσα, δηλαδή την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης σίγουρα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και από τη νέα περίοδο ποιος ξέρει που θα βρίσκεται…

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι «κόκκινοι διάβολοι», παρά το γεγονός ότι δεν τα έχουν πάει καθόλου καλά στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι σήμερα, δεν έχουν την πρόθεση να κινηθούν τον Ιανουάριο για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Η διοίκηση του συλλόγου στηρίζει απόλυτα τον Ζοζέ Μουρίνιο και η εκτίμηση είναι ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα αρχίσει να αποδίδει όπως μπορεί.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι το επόμενο καλοκαίρι θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση του ρόστερ και ο Γκριεζμάν φαίνεται πως είναι ο διακαής πόθος του Πορτογάλου τεχνικού. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της εφημερίδας «SUN», η Γιουνάιταντ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του 25χρονου ποδοσφαιριστή με στόχο να διερευνήσει τις προθέσεις του, οι οποίες κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι…

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι Άγγλοι μπορούν να προσφέρουν στους «ροχιμπλάνκος» ένα ποσό που θα φτάσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τον παίκτη από το «Βιθέντε Καλδερόν».

Ο Γκριεζμάν θα μπορούσε να είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα… ενώσει τον Πολ Πογκμπά και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέσα στο γήπεδο και είναι, σύμφωνα με τον Μουρίνιο, είναι αυτός που λείπει από τη φετινή Γιουνάιτεντ.

Πηγή: sdna.gr

To Top