Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατηγορείται για συγκάλυψη στην υπόθεση του Άντονι!

Η ποινική δίωξη που βαραίνει τον Άντονι για επίθεση εις βάρος της πρώην συντρόφου του μπορεί να φέρει σε μπελάδες και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατηγορείται για συγκάλυψη της υπόθεσης!
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη για τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Εκεί που όλα έδειχναν πως ο «φάκελος» Γκρίνγουντ έχει πάψει πια να ταλανίζει τον σύλλογο, οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν κατά του Άντονι έφεραν και πάλι το κλαμπ στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους.

Η πρώην σύντροφος του Βραζιλιάνου τον στέλνει στα δικαστήρια για επίθεση και κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος της πίσω στον Ιανουάριο του 2023, όμως στην κατάθεσή της υπάρχουν ισχυρισμοί που βαραίνουν σημαντικά και την ίδια την ομάδα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι δικηγόροι της Γκαμπριέλα Καβαλίν αποκάλυψαν πως όταν άνθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ειδοποιήθηκε για την επίθεση, προσπάθησε να συγκαλύψει το γεγονός καλώντας γιατρό του συλλόγου προκειμένου να αποφευχθεί μια επίσκεψη στο νοσοκομείο που θα έγειρε υποψίες!

Από την πλευρά τους οι Κόκκινοι Διάβολοι επιβεβαίωσαν πως ένα μέλος της ομάδας κανόνισε ένα ιδιωτικό ραντεβού με γιατρό για εξετάσεις μετά από προσωπικό αίτημα του Άντονι, αλλά αρνήθηκαν κατηγορηματικά την συμμετοχή του ιατρικού τους επιτελείου.

Συμπληρώνουν μάλιστα πως ο σύλλογος δεν γνώριζε τίποτα περί κακοποιητικής συμπεριφοράς του Άντονι, προτού οι κατηγορίες δουν στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιούνιο από τον ΜΜΕ της Βραζιλίας.

«Κάθε υπόνοια ότι ο σύλλογος συγκάλυψε αυτούς τους ισχυρισμούς είναι κατηγορηματικά ψευδής» ήταν η επίσημη τοποθέτηση της Γιουνάιτεντ, η οποία παράλληλα έχει εκδώσει ανακοίνωση πως θα επιληφθεί του ζητήματος.

To Top