Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταγραφές: Κατέθεσε πρόταση 60 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ για τον Άντονι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ στον Άγιαξ για τον 22χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Άντονι. Ο Αίαντας αξιώνει 20 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα, ενώ ο παίκτης επιθυμεί να επανασυνδεθεί με τον Έρικ Τεν Χαχ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ταϊρέλ Μαλάσια και συνεχίζει για τους επόμενους μεταγραφικούς της στόχους για την αναμόρφωση του ρόστερ της.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσει στον Έρικ Τεν Χαχ είναι ο 22χρονος Βραζιλιάνος Άντονι, ο οποίος μάλιστα προοριζέται και για αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, αν αποχωρήσει από τους κόκκινους διαβόλους. Οι κόκκινοι διάβολοι κατέθεσαν ήδη πρόταση στον Άγιαξ για την απόκτησή του η οποία είναι κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει το goal.

Ο Αίαντας αξιώνει 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, όμως δέχεται πιέσεις από τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του να δεχτεί τα χρήματα που δίνει η Γιουνάιτεντ, γιατί θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 32 φορές σε ολες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 12 γκολ και 10 ασίστ.

To Top