Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με Σόλσκιερ για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα είναι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν, καθώς οι “Κόκκινοι Διάβολοι” ανακοίνωσαν την μονιμοποίηση του Νορβηγού στον πάγκο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον, για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης (28/3) την πρόσληψη του Νορβηγού θρύλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μόνιμος, πλέον, τεχνικός της Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ είπε: “Ηταν τιμή για εμένα να υπάρξω παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα από εδώ.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν μία φανταστική εμπειρία για εμένα και θέλω να ευχαριστώ όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ, τους παίκτες και το προσωπικό για τη δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Αυτή ήταν η δουλειά που πάντα ονειρευόμουν να κάνω και είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να ηγηθώ του συλλόγου σε μία μακροχρόνια συνεργασία και ελπίζω να δώσω στους φιλάθλους μας τις επιτυχίες που τους αξίζουν”.

Ο Σόλσκιερ διαδέχθηκε τον Ζοζέ Μουρίνιο, αναλαμβάνοντας μία ομάδα στα… χαμένα η οποία, τώρα, έχει βρει το δρόμο της και διεκδικεί την είσοδο της στις τέσσερις καλύτερες της Premier League. Βεβαίως, η μεγαλύτερη επιτυχία -μέχρι στιγμής- του 46χρονου, πρώην γκολεαδόρ ήταν που οδήγησε με ιστορική ανατροπή επί της Παρί Σεν Ζερμέν την Μάντσεστερ στους “8” του Champions League.

To Top