Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι συστάσεις στου Ράνγκνικ στον Πογκμπά

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, παραδέχθηκε ότι δεν θα προσπαθήσει να πείσει τον Πολ Πογκμπά να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Γάλλος μέσος και παγκόσμιος πρωταθλητής με τους «τρικολόρ» το 2018 μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που του επιτρέπει να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες από τον ερχόμενο Ιανουάριο, εφόσον, ο αγγλικός σύλλογος δεν του ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο.

Κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να γίνει εάν κρίνει κανείς κι από τις τελευταίες δηλώσεις του Ράνγκνικ:

«Δεν θα έλεγα ότι δεν αξίζει να παραμείνει, αλλά οι ποδοσφαιριστές πρέπει να επιθυμούν οι ίδιοι να μένουν στις ομάδες τους και να παίζουν με όλες τους τις δυνάμεις», σχολίασε ο προπονητής των «μπέμπηδων» και συνέχισε:

«Αν ένας παίκτης δεν θέλει να παίξει σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη και μακροπρόθεσμα, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τον πείσουμε να αλλάξει γνώμη. Πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο, με φανταστικούς οπαδούς, οπότε δε νομίζω ότι κάποιος στον σύλλογο πρέπει να προσπαθήσει να πείσει έναν παίκτη να μείνει.

Ας επιστρέψει πρώτα με το καλό, να ξαναβρεί πλήρως την φόρμα του και να προπονηθεί με την ομάδα και μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

To Top