Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελική ευθεία το «θρίλερ» αγοραπωλησίας, απόφαση μέσα στην εβδομάδα

Άμεση αναμένεται να είναι απάντηση των Glazers προς τους Καταριανούς και την Ineos για το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Στην τελική του ευθεία μπαίνει το «θρίλερ» αγοραπωλησίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη «Daily Mail» να αποκαλύπτει πως τόσο οι Καταριανοί όσο και η Ineos του Τζιμ Ράτκλιφ πρόκειται να μάθουν την απόφαση της οικογένειας Glazer μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αν και για καιρό ο Βρετανός επιχειρηματίας έδειχνε να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του από το Κατάρ, η τελευταία προσφορά του σεΐχη Γιασίμ μπιν Χαμάντ αλ-Τανί φαίνεται να έχει μετατρέψει σε θρίλερ την… κούρσα για την εξαγορά του κλαμπ.

Σύμφωνα άλλωστε με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία, η πρόταση των Καταριανών ξεπερνά τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ για την πλήρη εξαγορά του κλαμπ και συμπεριλαμβάνει εξόφληση του χρέους μαζί με δεσμεύσεις για ανοικοδόμηση του «Ολντ Τράφορντ».

Την ίδια στιγμή η πρόταση του Ράτκλιφ αφορά το 60% των μετοχών και μάλιστα με μεγαλύτερη αποτίμηση του κλαμπ, ενώ δεδομένα είναι και πιο ελαστική προς τους Glazers οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στη διοίκηση για ένα αδιευκρίνιστο διάστημα.

Το μόνο δεδομένο πάντως είναι πως η τελευταία προσφορά του Σεΐχη Γιασίμ έχει αμβλύνει τις διαφορές και έχει μετατρέψει σε πραγματικό ντέρμπι την υπόθεση, η οποία πάντως αναμένεται να ξεδιαλύνει οριστικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

To Top