Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ταλαιπωρείται από νοροϊό ο Ράσφορντ εν όψει «Άνφιλντ»

Ο Μάρκους Ράσφορντ απουσίασε από το παιχνίδι με την Μπάγερν και οι Άγγλοι αποκαλύπτουν ότι ο 26χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από τον νοροϊό. «Τρέχει» για το ντέρμπι του «Άνφιλντ» ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αμφίβολος εξακολουθεί να είναι για το ντέρμπι του «Άνφιλντ» (17/12, 18:30) με τη Λίβερπουλ ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός απουσίασε από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν, καθώς όπως αποκάλυψε ο Έρικ Τεν Χαγκ, τον είχε «χτυπήσει» μια γρίπη.

Η γρίπη αυτή τελικά είναι ο νοροϊός. Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο νοροϊός ταλαιπωρεί τον Ράσφορντ εδώ και περίπου μια εβδομάδα, έχοντας «εξοντώσει» τον Άγγλο σωματικά.

Τι είναι ο νοροϊός
Ο νοροϊός είναι ένας τύπος ιού που προκαλεί γαστρεντερίτιδα. Συνήθως, εμφανίζεται με συμπτώματα όπως έμετο και διάρροια.

Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι θα αναρρώσουν μέσα σε λίγες ημέρες. Αλλά για άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα τα συμπτώματά τους μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο από αυτό. Τα κύρια συμπτώματα του νοροϊού είναι η διάρροια, η ναυτία, ο εμετός και οι κράμπες στο στομάχι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Ράσφορντ ταλαιπωρήθηκε με πολλούς εμετούς σε αυτό το διάστημα, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε ότι ανάρρωσε πλήρως, δίνοντας έτσι το «παρών» στην προπόνηση που είχαν οι «κόκκινοι διάβολοι» την Παρασκευή.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ δεν θεωρείται σίγουρη, καθώς σωματικά ο Ράσφορντ δεν είναι στο 100%, έχοντας εξαντληθεί όλη την εβδομάδα από τον νοροϊό.

 


To Top