ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: τα… έσπασε όλα ο Ιμπραΐμοβιτς! (photo)

Δεν έχει προλάβει καν να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίσημο παιχνίδι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά ρεκόρ έκανε.

Διότι Ζλάταν είναι αυτός, σιγά μην περίμενε το επίσημο ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους» για να τα διαλύσει όλα! Ο 34χρονος επιθετικός ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω instagram όυι θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ» και στη συνέχεια ταξίδεψε στο Μάντσεστερ για να υπογράψει το συμβόλαιό του και φυσικά να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε επίσημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Γιουνάιτεντ, ο Ιμπραΐμοβιτς έγραψε ήδη ιστορία καθώς έσπασε όλα τα ρεκόρ κατά τη διάρκεια των ιατρικών τεστ. Κοινώς, είναι… ταύρος και με τη βούλα! Κι αυτό παρά το γεγονός ότι έκανε γεμάτη σεζόν και πήγε στη συνέχεια και στο EURO.

Όπως ήταν φυσικό, μετά την ανακοίνωση αυτή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σουηδός, ακολούθησε… παραλήρημα από οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ελπίζουν ότι η απόκτηση του Ιμπραΐμοβιτς σε συνδυασμό με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζοζέ Μουρίνιο θα τους φέρει και πάλι στο δρόμο της επιτυχίας.

Screenshot_1

 

To Top