ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάντσεστερ Σίτι: Απίστευτο πριμ σε Γκουαρδιόλα αν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ

Σαν… τρελός θα κυνηγήσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ ο Πεπ Γκουαρδιόλα αν θέλει να δει ένα… αστρονομικό ποσό να μπαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Daily Star», λοιπόν, ο Ισπανός προπονητής θα γίνει πλουσιότερος κατά 3,6 εκατομμύρια ευρώ αν καταφέρει να οδηγήσει τους «Πολίτες» στην κατάκτηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γκουαρντιόλα άφησε μετά από τρία χρόνια τη Μπάγερν χωρίς να καταφέρει να πανηγυρίσει το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ένας από τους βασικούς στόχους του στη Σίτι από την πρώτη κιόλας σεζόν. Το διόλου ευκαταφρόνητο μπόνους που προβλέπει το συμβόλαιό του είναι ένα ακόμα κίνητρο.

Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο με ετήσιες απολαβές 15 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά υπάρχουν και επιπλέον μπόνους για την επίτευξη στόχων. Το ίδιο ποσό για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ προβλεπόταν και στο συμβόλαιό του με τη Μπάγερν, αλλά οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

To Top