Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει σούπερ πρόταση και χρυσό συμβόλαιο για την αρπαγή του Χάαλαντ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει επιλέξει τον Έρλινγκ Χάαλαντ για αντί-Αγκουέρο και δεν θέλει να περιμένει ως το 2022 για να πληρώσει τη ρήτρα του, με τα αγγλικα ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει ηγεμονική πρόταση για τον Νορβηγό φορ.

Με τον Σέρχιο Αγκουέρο να μετράει μόλις τρία ματς ως βασικός τη φετινή σεζόν και να βρίσκεται στον “αέρα” από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρχίσει εδώ και καιρό να εξετάζει περιπτώσεις υποψηφίων για τη θέση του βασικού σέντερ φορ της ομάδας.

Σύμφωνα ωστόσο με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο στόχος ευρέθη, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να θεωρεί πως ο ιδανικός για να καλύψει το κενό του “Κουν” στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ και να έχει ανάψει το πράσινο φως στη διοίκηση για να κάνει άμεσα πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο Χάαλαντ, που μετράει 22 γκολ σε 21 ματς με την Ντόρτμουντ τη φετινή σεζόν (6 σε 4 ματς Champions League), έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Βεστφαλούς ενώ υπάρχει ρήτρα που επιτρέπει σε κάποια ομάδα να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022 καταβάλλοντας το ποσό των 66 εκατομμυρίων λιρών.

Τα ίδια μέσα υπογραμμίζουν όμως ότι η Σίτι δεν έχει διάθεση να περιμένει τόσο και στην προσπάθειά της να προλάβει τους ανταγωνιστές της (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι εμφανίζονται μεταξύ των συνυποψηφίων μνηστήρων) έχει έτοιμο πλάνο για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταβάλλουν 100 εκατομμύρια λίρες στους Γερμανούς για να τους πείσουν να τον αποχωριστούν σε λίγους μήνες, 18 μήνες από τότε που υπέγραψαν μαζί του, ενώ στον ίδιο θα προσφέρουν ένα αστρονομικό συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 400.000 λιρών.

Η δε “Mirror” σημειώνει επίσης ότι ο Γκαμπριέλ Ζεζούς δεν κατάφερε να πείσει τον Γκουαρδιόλα πως έχει τα προσόντα για να πάρει φανέλα βασικού αντικαθιστώντας τον Αγκουέρο, με τον 23χρονο Βραζιλιάνο να μετράει ως τώρα 4 γκολ στη φετινή Premier League με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ.

To Top