Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ: Εγγυημένο θέαμα με φόντο τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ σε ένα ζευγάρι για τους «8» του Champions League με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και εγγυημένο θέαμα.

Στη… σκιά του μεγάλου αγώνα της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ, αναμετρώνται απόψε στο «Έτιχαντ» η Μάντσεστερ Σίτι με τη Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League. Το ζευγάρι έχει ξεκάθαρο φαβορί τους «πολίτες», αλλά πάνω από όλα δύο ομάδες που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καλπάζει για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, ενώ παραμένει μέσα και στους τέσσερις στόχους της, καθώς διεκδικεί το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μάλιστα απόψε το απουσιολόγιο είναι άδειο και μοναδική ανησυχία είναι πως οι Φερναντίνιο και Κανσέλο είναι στο όριο των καρτών.

Η Μπορούσια έχει μείνει στο -7 από την τέταρτη θέση στην Bundesliga και έχει ως παρηγοριά την πορεία της στο Champions League και στο Κύπελλο. Ο Έντιν Τέρζιτς έχει αρκετά και σημαντικά προβλήματα, καθώς θα λείψουν οι τραυματίες Σάντσο, Βίτσελ, Μουκόκο, Ζαγκαντού και Σμέλτσερ, ενώ στο όριο των καρτών βρίσκεται ο Χάαλαντ.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στους ομίλους το 2012, με τη Σίτι να ισοφαρίζει στο τέλος σε 1-1 στο Μάντσεστερ και την Ντόρτμουντ να επικρατεί 1-0 στη Βεστφαλία στη σεζόν που έφτασε ως τον τελικό χάνοντας από την Μπάγερν.

Πιθανές συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Ντε Μπρόινε.

Ντόρτμουντ (Τέρζιτς): Χιτς, Τσαν, Ακαντζί, Χούμελς, Γκερέιρο, Ντιλέινι, Μπέλινγκαμ, Νταούντ, Αζάρ, Ρόις, Χάαλαντ.

Διαιτητής: Οβίντιου Χάτεγκαν (Ρουμανία)

To Top