Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα ζήτησε συγγνώμη από τον Φίλιπς, επειδή τον είχε αποκαλέσει δημόσια υπέρβαρο

Ο Κάλβιν Φίλιπς δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην Γουέστ Χαμ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα αισθάνεται πως φέρει ευθύνη, με τον Καταλανό να απολογείται on camera για το γεγονός πως τον είχε αποκαλέσει δημόσια υπέρβαρο την περασμένη σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι δαπάνησε κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2022 για να κάνει δικό της τον Κάλβιν Φίλιπς από την Λιντς όμως όχι μόνο δεν έπιασαν τόπο τα χρήματα που έδωσε αλλά τον “έκαψε” πολύ γρήγορα.

Αυτό έγινε λίγο μετά από το φινάλε του Μουντιάλ 2022, με τον τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βρίσκει τον παίκτη υπέρβαρο και να το δημοσιοποιεί, με τον Άγγλο διεθνή μέσο να αδυνατεί να βρει τον παλιό καλό εαυτό του και να φτάνει στο σημείο τον Ιανουάριο του 2024 να εγκαταλείπει το “Έτιχαντ” και να μετακομίζει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στην Γουέστ Χαμ.

Ο 28χρονος άσος δεν έχει μπορέσει πάντως ακόμη να δείξει την αξία του στους Λονδρέζους και σε πρόσφατη τοποθέτησή του αποκάλυψε πως ένιωσε προσβεβλημένος από την δημόσια αποκάλυψη του Γκουαρδιόλα πως ήταν υπέρβαρος, με τον τεχνικό της Σίτι να φτάνει στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη.

“Αν έχω μετανιώσει για αυτό που έγινε; Ναι, λυπάμαι. Το να απολογούμαι μία φορά σε οκτώ χρόνια, δεν είναι άσχημο. Αλλά λυπάμαι πραγματικά και του ζητάω συγγνώμη”, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Καταλανός.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από εκείνα τα σχόλια του Γκουαρδιόλα, η μητέρα του Φίλιπς, Λίντσεϊ, έπαψε να παρακολουθεί αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Φίλιπς από την πλευρά του να έχει αρχίσει άσχημα την παρουσία του στην Γουέστ Χαμ με αποκορύφωμα την κόκκινη κάρτα που είδε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Νότιγχαμ.

 

To Top